POPULARNA ZNANOST

Najnovije vijesti iz znanosti

Tehničke znanosti Računarstvo ASUS FM2 matična ploča oborila 3DMark Vantage rekord
Greška
  • MMS Blog needs PHP's ICONV extension to function. Read more

ASUS FM2 matična ploča oborila 3DMark Vantage rekord

ASUS je uz pomoć dobitne kombinacije svoje F2A85-V PRO matične ploče i AMD-ovog procesora iz najnovije A-serije postavio novi rekord od 10297 markovana 3DMark Vantage Performance benchmarku za APU segment.

Novi rekord na 3DMark Vantage Performance-u od čitavih 10297 markova

Matična ploča ASUS F2A85-V PRO je u kombinaciji sa AMD A10-5800K APU-om postavila novi rekord od 10297 markova na 3DMark Vantage Performance testu, uz 2 DIMMS memorije i hlađenje tečnim azotom postignut je stabilan rad na brzini od 2720 MHz. Čak i pod vazdušnim hlađenjem postignuto je zavidnih 8070 markova, sa čim je ASUS matična ploča pokazala da ASUS FM2 matične ploče imaju odlične performanse u najrazličitijim uslovima i okruženjima rada. Novi benčmark rekord, kao što je 3D Mark Vantage, pokazuju da ASUS matične ploče FM2 serije pružaju korisnicima dugoročnu stabilnost, pouzdanost i dobre performanse.

ASUS ekskluzivne tehnologije, Dual Intelligent Processors 3 i New DIGI+ PowerControl, koje kombinuju TPU, EPU i digitalne kontrolere napona, omogućavaju korisnicima lako overklokovanje uz odlične performanse, i pružaju efikasniji i stabilniji sistem u radu sa ASUS FM2 serijom matičnih ploča.

Za korisnike koji traže dodatnu snagu za igranje, prava stvar je ASUS GPU Boost funkcija pomoću koje se povećavaju performanse grafičke karte za 17% i to samo jednim klikom, što će značiti svima koji su bili na ivici igrivosti nekog novog game naslova. USB BIOS Flashback, koji je veoma lak za korišćenje, donosi najjednostavnije flešovanje BIOS-a bez potrebe za instalacijom APU-a ili memorije, dok opcija FanXpert 2 pomaže pri optimizaciji i kontroli hlađenja sistema, i tako osigurava tiho ali stabilno radno okruženje.

Ostatak pročitajte na benchmark.rs

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
manje | veće

busy