POPULARNA ZNANOST

Najnovije vijesti iz znanosti

Greška
  • MMS Blog needs PHP's ICONV extension to function. Read more
Baterije za mobilni

Ne živcirajte se bez razloga – produžite trajanje baterije na iPhoneu

Svi znaju koliko je iritantna situacija kada vam se u bitnom trenutku isprazni baterija na mobitelu. Tada često požalimo što nismo bili štedljiviji ili što smo propustili priliku spojiti mobitel na punjač.

 

Više...

Nokia Lumia 920

Nokia predstavila Lumia 920 PureView s bežičnim punjenjem

Windows Phone ekosistem sada ima 100.000 aplikacija, odnosno broj novih aplikacija raste tri puta brže od kada se ovom ekosistemu pridružila Nokia, istaknuo je Stephan Elop CEO Nokije

Više...

Savitljiv ekran

Uskoro stižu Samsungovi telefoni sa savitljivim ekranima!

Samsung će već ove godine predstaviti telefone sa savitljivim ekranima, a u budućnosti pripremaju računala i druge uređaje koji će imati takve ekrane.

Više...

Huawei Ascend P1

Najtanji Android OS mobitel

Još prije ljeta Huawei je na druženju s novinarima za Hrvatsku predstavio svoje planove i nove uređaje koje ćemo do kraja 2012. naći u trgovinama. Do sada je kineski Huawei (koji postoji još od 1987. godine) uglavnom bio prisutan s raznim kućnim i broadband rješenjima za internet povezivanje

Više...

Samsung Galaxy Note II

Samsung predstavio Galaxy Note II

Nasljednik Notea je danas predstavljen na IFA sajmu u Berlinu, u sklopu Samsung Mobile Unpacked događanja. Napredak je više nego vidljiv, slobodno možemo ustvrditi da je Samsung Galaxy Note II mnogo bolji uređaj od prethodnika,  po svim parametrima.

Više...

Android Jelly Bean

Stigao Android Jelly Bean za Samsung Galaxy S3

Verzija 4.1.1 operativnog sistema Android, poznata pod imenom Jelly Bean, će uskoro biti dostupna za sve one koji posjeduju Galaxy S3, najnoviji pametni telefon kompanije Samsung.

Više...

Nokia 808 PureView

Nokia PureView 808

Kako bi privukla pozornost, Nokia je napravila fotomobitel sa senzorom od čak 41 megapiksela. Svima koji znaju nešto o fotografiji jasno je kako megapikseli nisu najvažniji. Kako je pak ispala Nokia Pureview pogledajte u nastavku našeg testa.

Više...