POPULARNA ZNANOST

Najnovije vijesti iz znanosti

Na rubu znanosti Vanzemaljci Vanzemaljci imaju bazu na Mjesecu!
Greška
  • MMS Blog needs PHP's ICONV extension to function. Read more

Vanzemaljci imaju bazu na Mjesecu!

Vanzemaljci imaju svoju bazu na Mjesecu, pokazuje najnoviji snimak kineskog šatla Čeng-2, koji je osvanuo na internetu prije nekoliko dana.

Na njemu se vide obrisi konstrukcije koja nimalo ne liči na formaciju koja bi nastala prirodno na površini Zemljinog satelita. Prema navodima korisnika interneta, to je samo jedan u nizu video-zapisa koji Kina namjerava da objavi kako bi razotkrila da NASA godinama zna za postojanje vanzemaljskih baza na Mjesecu i da skriva istinu od cijelog svijeta.
Peking velikim brojem fotografija i video-zapisa namjerava da prekine dominaciju NASA u davanju informacija o Mjesecu. Zato je odlučio da ih objavi i otkrije vanzemaljsku prisutnost na tom prirodnom Zemljinom satelitu. Čovjek koji je postavio snimke na internet čak tvrdi da je NASA namjerno bombardovala važna područja na Mjesecu u namjeri da uništi sve artefakte i komplekse koje su na njemu godinama ranije gradili vanzemaljci, ali da je nešto od njih ipak ostalo.
Ukoliko se utvrdi da su kineske fotografije originalne, tako bi možda mogle da se potvrde i spekulacije iz šezdesetih godina 20. vijeka, u vrijeme kada je Nil Armstrong prvi put stupio na površinu Mjeseca. Tada je nastala teorija da na mračnoj strani Mjeseca, onoj koja se ne vidi sa Zemlje, postoji vanzemaljska baza koja kontroliše ovaj dio vasione.
Mediji su nakon što je 1969. završena Armstrongova ekspedicija „Apolo“, koju je na Mjesec poslala NASA, počeli da prenose da su Marsovci pratili čitav njen tok i da su i prije dolaska ljudi bili prisutni na površini Zemljinog satelita. Postoje podaci da je upravo Armstrong odmah nakon slijetanja na Mjesec poslao poruku na Zemlju da je video vanzemaljske brodove, ali njegova poruka nikad nije ugledala svjetlost dana zbog NASA cenzure.
Inače, spekulisalo se da su vanzemaljci na razne načine pokušavali da upozore ljude da napuste to područje i da tu nemaju šta da traže. Pretpostavljalo se da je jedan od razloga za to i ogroman vanzemaljski rudnik, za koji se vjerovalo da se nalazi na mračnoj strani Mjeseca, iz kog „mali zeleni“ eksploatišu vrijedne rude.

Ostatak pročitajte na nezavisne.com

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
manje | veće

busy