POPULARNA ZNANOST

Najnovije vijesti iz znanosti

Na rubu znanosti Vanzemaljci Tri divovska svemirska broda dolaze na Zemlju 2012.
Greška
  • MMS Blog needs PHP's ICONV extension to function. Read more

Tri divovska svemirska broda dolaze na Zemlju 2012.

Vlade su tako počele ustoličavati specijalne urede za zračnu obranu te tajne laboratorije za proučavanje ovog fenomena. Nije tajna da ove službe imaju šansu proučavati fragmente izvanzemaljskih letjelica, pa čak i same izvanzemaljske entitete.

No došlo je vrijeme da znanost kaže svoje mišljenje o ovom problemu, i to je učinjeno. SETI je objavio senzacionalnu informaciju: 3 ogromna svemirska broda kreću se prema Zemlji. Najveći od njih dug je 240 km. Druga dva su manja, a trenutno se objekti nalaze iza orbite Plutona.

Svemirske brodove navodi sustav HAARP, koji se nalazi na Aljasci, a prvobitna namjena mu je proučavanje fenomena polarnog svjetla. Kako tvrde istraživači iz SETI-ja, objekti nisu ništa drugo nego svemirski brodovi. Bit će vidljivi teleskopima kada se približe Marsovoj orbiti. Čak je i američka vlada informirana o ovom događaju. Letjelice bi trebale doći do Zemlje u prosincu 2012.

Datum mogućeg susreta s izvanzemaljskom civilizacijom asocira na Mayanski kalendar, koji završava 21. 12. 2012. Je li ovo samo slučajnost? Možda je vjerojatnije da su SETI istraživači zamijenili želje za realnost: naime, 50 godina motrenja svemira nije polučilo nikakve rezultate.

Unatoč tome, glasine govore kako Amerikanci posjeduju mnoge tajne informacije o nalazima s Mjeseca. 2009. NY Times je objavio da kineski službenik Mao Kan, inače član nacionalnog svemirskog programa posjeduje preko 1000 NASA-inih fotografija koje pokazuju ne samo otiske ljudskih stopala s mjesečeve površine, već i razne druge čudne oblike, pa čak i ljudske leševe.

Dr. Ken Johnston, bivši voditelj NASA-inog ureda za kontrolu podataka i fotografija, izjavio je kako su američki astronauti pronašli i fotografirali drevne ruševine umjetnog porijekla na Mjesecu. Samo ove godine Britanska vlada, Wikileaks, te vlada Novog Zelanda odlučili su otvoriti svoje dokumente i bilješke o NLO susretima.

Dokaza je očito sve više, no gdje je prava istina?

Ostatak pročitajte na metro-portal.hr

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
manje | veće

busy