POPULARNA ZNANOST

Najnovije vijesti iz znanosti

Greška
  • MMS Blog needs PHP's ICONV extension to function. Read more
Gušter na Marsu

Bloger otkrio guštera na Marsu?

Dok je proučava slike sa Marsa koje je načinio rover Kjuriositi, jedan lovac na vanzemaljce iz Japana otkrio je nešto krajnje neobično među stenama.

Više...

Havaji

Mistična bića otimaju ljude na Havajima

Na Havajima su izgleda oživela božanska bića! Naime, postoji legenda prema kojoj su Havaji bili pod zaštitiom ovih bića, ali su pod uticajem mračnih sila oživela i počela da šetaju šumama i otimaju ljude....

 

Više...

Svemir

Vanzemaljci imaju bazu na Mjesecu!

Vanzemaljci imaju svoju bazu na Mjesecu, pokazuje najnoviji snimak kineskog šatla Čeng-2, koji je osvanuo na internetu prije nekoliko dana.

Više...

UFO kod Plutona

Tri divovska svemirska broda dolaze na Zemlju 2012.

Vlade su tako počele ustoličavati specijalne urede za zračnu obranu te tajne laboratorije za proučavanje ovog fenomena. Nije tajna da ove službe imaju šansu proučavati fragmente izvanzemaljskih letjelica, pa čak i same izvanzemaljske entitete.

Više...

Ronald Regan

Regan postao predsjednik SAD zahvaljujući vanzemaljcima?

AKO je vjerovati američkoj vremešnoj glumici Shirley MacLaine, Ronald Reagan postao je američki predsjednik nakon što se susreo sa vanzemaljcima 1950-ih godina.

Više...

Seti

E.T.-ja ćemo naći između 2020. i 2025.

Znanstvenici uz pomoć radioteleskopa tragaju za signalima izvanzemaljskih inteligentnih bića.

Više...

NLO

Kratka tajna povijest vanzemaljaca na Zemlji

Ako mislite da ima previše snimki i fotografija NLO-a i vanzemaljaca na internetu, zamislite koliko ćete se onda tek iznenaditi kad vam kažemo da više ne možete zaviriti ni u povijesnu knjigu ili tekst o renesansnom slikarstvu, a da ne nabasate na nekoliko malih zelenih.

Više...

Dr. Story Musgrave

'Vanzemaljci su stvarni i NASA to jako dobro zna'

Clark C. McClelland, bivši član MUFON-a (NASA-ine neprofitne organizacije za istraživanje postojanja izvanzemaljaca) za kanadske je medije otkrio kako se tijekom STS-80 misije na shuttleu Columbia dogodio incident.

Više...

Bela kuća

Bela kuća: Vanzemaljci ne postoje

Zvaničnik odeljenja za nauku i tehnologiju Fil Larson rekao da američka vlada nema dokaza da život postoji van zemlje ili da su vanzemaljci kontaktirali bilo kog pripadnika ljudske rase.

Više...